Marloes Bruggink

Marloes Bruggink is in 2002 afgestudeerd aan de HBO-opleiding tot oefentherapeut-Mensendieck. Daarna heeft zij een aantal jaar gewerkt als waarnemer op verschillende praktijken door heel Nederland. Vanaf 2005 heeft zij de praktijk voor oefentherapie-Mensendieck overgenomen in de Indische Buurt in Amsterdam en in 2007 is ze ook gestart met haar eigen praktijk in Almere. Vanaf 1 januari 2015 is zij werkzaam in de praktijk op de Middenweg.
In de loop van de jaren heeft ze vele bij- en nascholingen gevolgd, waaronder bekkenklachten tijdens de zwangerschap, SI klachten en balanstraining. Verder heeft ze veel ervaring in de behandeling van houdingsgerelateerde klachten zoals nek en rugklachten, neurologische aandoeningen en de behandelingen van kinderen met houdingsproblematiek en scoliose.
Sinds 1 januari 2014 is de praktijk aangesloten bij het netwerk chronische pijn.
Marloes is lid van de beroepsvereniging VvOCM en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici onder nummer: 19905127993. Daarnaast begeleid ze regelmatig stagiaires en werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Voor een intake, afspraak of meer informatie belĀ  020-6682015 of mail: oefentherapie@gmail.com